Utmattad

"Jag är trött", funderade jag högt när jag kom hem från jobbet idag. "Sådär jättetrött så man inte hinner med att vila ut någonsin känns det som". "Hm", svarade min karl stilla. "Jag skulle säga att du är utmattad". Ja! Jag hade aldrig kommit på det ordet själv. Precis så är det. Jag är utmattad för på sistone har det varit mycket jobb både dag och kväll, mycket alkohol och sena kvällar. Intensivt leverne. Jag är inte riktigt skapt för det märker jag. Och jag fattar sällan när det sakta men säkert bryter ner mig. Kommer på det alldeles för sent. Nu har jag kommit på det (nej, det var Johnny som kom på det) och ikväll är det pladask direkt efter avslutande av aktuellt blogginlägg.

Och i detta blogginlägg har jag spännande information att dela med mig av, det vill jag lova. Det är alldeles enormt. Till och med svårt att tro att det faktiskt är sant. Ok, här kommer det...:...:Jag har kommit in på musikalisk specialisering i Växjö! Och vi har bestämt oss för att flytta dit så att jag kan plugga i ett år! AAaa! Kul! Jag är alldeles förtjust. Och alldeles livrädd ska tilläggas men det kan jag väl få vara en stund. Det kommer att gå över. Jag tror på detta. Så fantastiskt mycket! Jag vet vad ni tänker. "Men Visby träningscenter då?" Ja, det kommer att bli en jobbig separation men jag kan bara hoppas att det förstår och förlåter en dag. Själv kommer jag att sakna det enormt mycket och som fattig student får jag väl vänja mig vid alla billigare studentalternativ när det gäller träning. Löpskor har jag redan och en trevlig skog full av löptränande studenter fanns visst precis vid skolan. 100 pushups-utmaningen blir mycket aktuell igen!

Jag vill bara säga att det känns superspännande och att jag är verkligt stolt över att våga detta. Och jag är enormt tacksam och imponerad av min älskade Johnny som nu kan förbereda sig på ett tråkår i arbetslöshet, leda och fattigdom. Och ändå ställer han upp för sitt flängReg. Jag har nog fångat den finaste och absolut bäste mannen i hela denna verklighet. Denna uppoffring ska inte passera ouppmärksammad.

Så jag är glad och spänd av förväntan. Tack alla som alltid stöttar mig trots att jag är knäpp ibland. Tack! Tack!!

Kommentarer
Postat av: Tove

WOW!! GRATTIS! Och detta får man reda på via bloggen. Oj oj..! ;) Bokar man i tid kan man åka för 95 spänn Växjö-Gbg!! Kram!

2010-07-22 @ 23:46:54
URL: http://tovisens.blogg.se/
Postat av: Bobby

TJOOOOOO!!!! Grattis!!! Åh vad kul! :D Jag kommer till Växjö och hälsar på! :D

2010-07-23 @ 13:57:02
URL: http://hejgotland.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0