Hej!!

Här sitter jag och kommer knappt ihåg hur det är att blogga. Jag har så väldans fullt upp med att leva mitt liv så jag har ingen energi kvar till att skriftligen formulera det. Det har varit smått hysteriskt och jag ska nog undvika att påstå att det inte fortfarande är smått hysteriskt, med två veckor kvar av skola och hemskt mycket som ska vara gjort innan den är slut.

Jag har äntligen spelat in min låt och den är alldeles färdig och jag har den på en skiva och det känns smulan otroligt men sant. Jag undrar hur många timmar som jag har lagt in i denna produktion, helt sjukt många är det i alla fall. Alla som har medverkat som musiker på produktionen har varit jätteduktiga, hon som sjunger gör verkligen låten rättvisa. Jag står alltså för låtskivandet, arrangemanget, inspelningen och mixningen av låten. Dessutom gästspelar jag i min egen produktion som äggspelare och tamburinist men det är mina enda instrumentala insatser.

Igår sökte jag musikproduktionsutbildningen på Linnéuniversitetet. Exakt ett år efter att jag sökte den i fjol. Det var skönt att ha koll på lokalerna och programmet (Pro tools) och att träffa på lite klasskompisar då och då i korridoren. Det gjorde mig lugn. Spelprovet gick bra och intervjun också. Där spelade jag upp min låt för att visa att jag behärskar ett sådant projekt. Teoriprovet var en lättnad, jag KAN ju sånt där nu. Även teknikprovet gick ok trots att det var kort om tid och jag är ju som bekant inte direkt någon reptil i tekniska sammanhang.
Nu är det bara att vänta på besked. Medan jag väntar ska jag skriva en rapport som reflekterar mitt arbete under detta projekt. Det har blivit några flummiga sidor och jag fortsätter att flumma på. Snart är det slutkonsert och lite uppgifter ska lämnas in också. Sen borde jag nog fixa mig ett kneg till sommaren. Jag skäms för jag har bara sökt ett par jobb och inte engagerat mig så värst mycket. Allt engagemang har gått åt annat håll, närmare bestämt ner för en trappa och genom en smal korridor till en källarstudio under Linnéuniversitetes pizzeria.

Jag var i Norge med Tempus Fugit i helgen som var. Vi gjorde en liten turne och spelade på st Halvards dag i Oslo. Det var fantastiskt trevligt! Jag saknar ju mitt band jättemycket när jag är i Växjö så det var underbart att få träffa alla igen och lira lite tillsammans. Visste ni att påven har släppt en skiva? Det har han och den var vår bilmusik i stort sett hela vägen till Oslo från Växjö. Mycket underligt.

I träningsväg kan meddelas att jag försiktigt har börjat löpträna igen och ska ta det rysligt lugnt och inte springa på asfalt på ett bra tag. Dessutom har min underbare, fantastiske karl givit mig den bästa födelsedagspresenten ever! Ett par nya, grymma inlines! Jag vill inget annat än att bara örna runt på dem hela dagarna. Förra veckan åkte jag runt som en tok och hade sjukt kul. Johnny ska köpa ett par nya också så att vi kan åka tillsammans. Ljuvligt! Dessutom fick jag ett par skitcoola handledsskydd. Jag är inte bara skyddad utan även snygg! Födelsedagen ja...den spenderades i studion. Det kunde inte undvikas, projektet var tvunget till att bli färdigt. Det är för sorgligt egentligen. Jag som älskar att fylla år och bjuda på kalas. Snart fyller även jag 30, då får det nog bli ett kalas tror jag.
Mitt träningscenter anordnar yoga utomhus och det var jag på igår och det var en härlig upplevelse som gav mig en härlig träningsvärk idag. Vi var nere vid Trummensjön och yogade i den svala vårvinden. Nej, det är ingen idé, jag kan fasen inte beskriva det. Så jävla sjysst var det helt enkelt. Yoga är livet!

Ska snart iväg på dagens yogapass och se vilka positioner jag kan snirkla in mig i denna gång.

Sådär ja. Regis is back!

Hej!

RSS 2.0